02 d’agost 2010

Pústula - 3 -




Aimats membres del Club Columbòfil de Barcelona,

segons l'Ajuntament de Barcelona hi ha 256.000 coloms censats a la ciutat, doncs em sembla poc. És per això que em poso en contacte amb la seva associació, perquè passin un dia per casa i facin un recompte, perquè només al meu tram de carrer ja surten aquests 256.000.

La meva missiva no és gratuïta, vull expressar la meva molèstia creixent contra aquesta raça d'animals voladors, no és que mai m'hagin fet massa gràcia, tots aquests animalons amb bec i plomes (que ningú s'ofengui per això de les plomes). He tingut paciència, he aguantat cagades als llençols nets, el fastigós parrupeig al balcó, els testos tombats i la terra remoguda. I ara ja en tinc prou.

Les mateixes dades de l'Ajuntament afirmen que el 80% d'aquestes bèsties estan malaltes, i a mi...bé...només de pensar-hi em pica tot.

Què em queda? Armar-me fins a les dents amb granades, metralladores, filferro de punxes i sortir al balcó amb la intenció d'exterminar una espècie?...no ens enganyem, podria ser un dels meus somnis més íntims, tanta violència matant coloms!

Però no, per això els escric, des de la racionalitat, cacin-los i facin-los emigrar cap a...no ho sé...el desert?

Espero la seva resposta, moltes gràcies per avançat, ara, si em disculpen vaig a vomitar una estona.

Ben cordialment,

Epístoles i pistoles