25 de març 2009

E-pístola -10-



A l'atenció del Sr. Damàs Calvet,

llegeixo aquí que el carrer Calvet de Barcelona porta el seu nom, li voldria fer un comentari sobre el carrer en qüestió, que suposo valorarà amb propietat ja que vau ser poeta i dramaturg i Mestre en Gai Saber l'any 1878 i per tant presuposo que sou, vós, una persona empàtica, sensible i tolerant.

Per quins set sous passis a l'hora que passis hi ha un tap monstruós al carrer que duu el vostre nom? Perquè collons les mestresses de casa de la zona alta s'hi planten amb els tot terrenys de luxe (i brillants) cada matí? Quina explicació té que sempre hi hagi furgonetes aparcades amb doble fila? Quina mena de problema còsmic afecta el carrer que fa que els cotxes, taxis, autobusos i bicicletes no puguin circular a més de 3 km/h?

Friso per tal que arribi el moment de rebre les vostres respostes, romandré inquieta a la vora de l'ordinador dia i nit esperant la vostre e-pístola.

Salutacions ben cordials,

Epístoles i pistoles


2 comentaris:

Epístoles i pistoles ha dit...

lletra petitíssima...què hi farem!

Xavier Borràs ha dit...

L'enyorat Manuel de Pedrolo vivia al número 9 del carrer Calvet (pujant a mà esquerra) i algun cop l'havia visitat al seu pis-despatx, però eren temps en què les mamàs encara no anaven pel món amb aquestes grans andròmines a dur les nenes i els nens a l'escola.